AGENDA

Middletown Police Advisory Board Meeting #17

2/28/2022

ZOOM Conference Call: https://

7:00PM - 8:30PM

townofmiddletown.zoom.us/j/87997454521

Meeting called by Salahudin Bin-Yusif (Bold Names are not present and (#) denotes number of

unexplained absences)

Linda LaRue, Jelani Bryant,

Jacquelin Burditt, John Carwell, Wanda Dean, Emy Diaz,

Justin Faulkner, Michael Harpe, Debbie Harrington, Jason Hunt, Joyce Kidd,

Sue Mitchell, Yvette Santiago, Charles "Billy" Warrick,

Salahudin Bin-Yusif

Non-Voting Members - Police Chief Police Union Representative Attendees:

Attendees:	Non-voting Members – Police Criler, Police Union Represer	ntative
7:00PM - 7:03 PM (3 Min)	Welcome & Attendance	Bin-Yusif
7:03 PM – 7:05 PM (2 Min)	Approval of Agenda and Minutes of Last Mtg	Bin-Yusif
7:05 PM – 7:20 PM (15 Min)	Chair's Report 1. Welcome our Newest Board Member 2. By-Laws Review 3. Development of a Strategic Plan	Bin-Yusif
7:20 PM – 7:40 PM (20 Min)	Subcommittee Reports 1. Police Report Evaluation a. Chair 2. Community Connections a. Chair Carwell 3. Research Topic: 911 Call Center a. Chair Mitchell	Committee Chairs
7:40 PM – 8:00 PM (20 Min)	Police Report – Chief Texter / Representative (Detailed Breakdown)	Chief / Representative

1. Community Trends

2. Crime / Incident Statistics

8:00 PM – 8:10 PM (10 Min)	Old Business 1. Adding "Non-Partisan" Language to the By-Laws 2. Quarterly Report Development	All
8:10 PM – 8:20 PM (10 Min)	New Business 1. Brainstorming Session – Provide Ideas and Solutions	All
8:20 PM – 8:22 PM (2 Min)	Announcements 1. Next Meeting 3-21-2022	All
8:22 PM – 8:30 PM (8 Min)	Public Comments and Questions	All
8:30 PM	Meeting Close-out & Adjournment	All